KRUPNE PROMENE U HUMSKOJ! Već je napravljen PLAN za neki novi Partizan! Oni će RUKOVODITI klubom!


IZVOR: Republika - 04.05.2023 | 10:42


Posle odluke SD Partizan da raspusti organe fudbalskog kluba iz Humske i uvede privremene mere, uslediće novi potezi.

Foto: Starsport
KRUPNE PROMENE U HUMSKOJ! Već je napravljen PLAN za neki novi Partizan! Oni će RUKOVODITI klubom!

Prema najavama, predstojećih dana bi trebalo da procedura bude upotpunjena istim procesom, kao što je došlo do preuzimanja Sportskog društva crno-belih.

Zato je prvi sledeći prioritet u budućnosti, kako prenosi "Mozzart sport", najpre izrada pečata FK, potom upisivanje kluba u APR i kao završni čin raspisivanje izbora u periodu od 14 dana. Posle toga Partizan bi trebalo da dobije komplet novu upravu.

Ukoliko ne bude novih iznenađenja, kao što smo pisali, u predsedničku fotelju sešće Ljubiša Tumbaković, nekadašnji selektor Srbije i jedan od najuspešnijih trenera u istoriji Partizana, koji je svojevremeno obavljao dužnost sportskog direktora.

Na ovu funkciju figurirao je i biznismen Milija Babović, pominjala se priča da će on preuzeti rukovođenje klubom, međutim, prvi izbor je bivši selektor Crne Gore.

Za potpredsednike će biti imenovani upravo Babović i nekadašnji ministar u Vladi Srbije Rasim Ljajić, dok bi u Upravni odbor od proslavljenih fudbalera trebalo da uđu Zoran Mirković i Ivan Tomić, koji su imali priliku da rade u Partizanu kao treneri.

Foto: Starsport

Marko Nikolić je najavio povratak u Humsku

Umesto popularnog "Batice" i svojevremeno sportskog direktora crno-belih, za trenera će biti izabran Marko Nikolić, koji će se vratiti u Humsku, ali sa mnogo većim spektarom rukovođenja.

Naime, čovek koji je doneo poslednju duplu krunu "parnom valjku", imaće i ovlašćenja kada je rad omladinske škole u pitanju, značajno se pitati u prelaznim rokovima oko dovođenja igrača...

Nikolić je najavio svoj povratak na klupu crno-belih nastupima u medijima, naglasivši da hoće da se vrati u staro jato, ali za to moraju da se ispune neki uslovi. Uprkos velikom broju kontakata sa ruskim klubovima, jer se dokazao radom u moskovskoj Lokomotivi, Marko je odlučan da ponovo preuzme Partizan i po treći put na klupi doprinese da se klub vrati na staze blistave prošlosti. Osim toga, iskusni stručnjak ima podršku navijača, koji mu i dalje pamte stare zasluge.

Foto: Starsport

Zoran Mirković će postati član UO Partizana

Na poziciju generalnog direktora doći će Marko Vjetrović, koji je svojevremeno obavljao dužnost portparola (tokom bitisanja Lotara Mateusa na klupi), njegov povratak u Humsku posle više od decenije značiće "parnom valjku" i kada je "veza" sa UEFA u pitanju.

Samo je ostalo upražnjeno mesto sportskog direktora, za koje još ne slovi nijedno ime. Prema najavama, aspirant za predsedničku funkciju u Partizanu, obratiće se sledeće nedelje, pošto prođe trodnevna žalost u Srbiji, zbog masakra na Vračaru.

BONUS VIDEO