SVE JE GOTOVO! Barak Bahar doneo KONAČNU ODLUKU! Poznato koga će PREDVODITI u novoj sezoni!


IZVOR: Republika - 18.04.2023 | 11:30


Izraelski stručnjak prihvatio je ugovor sa Crvenom zvezdom, pa će od jeseni naslediti Miloša Milojevića na trenerskoj klupi.

Foto: Starsport
SVE JE GOTOVO! Barak Bahar doneo KONAČNU ODLUKU! Poznato koga će PREDVODITI u novoj sezoni!

Ukoliko su postojale nedoumice, više ih nema! Barak Bahar će, prema pisanju izraelskih medija, predvoditi Crvenu zvezdu u novoj sezoni!

Iskusni stručnjak i trener Makabi Haife je posle dugih pregovora, rešio da prihvati poziv srpskog šampiona i od jeseni preuzme crveno-bele, odnosno, postane stanovnik Srbije.

Prema navodima, Bahar će dobiti ugovor na dve godine, po kome će obezbediti 1.200.000 evra po sezoni, a u tu cifru se ne uračunavaju bonusi.

Aktuelni šef struke Zvezde Miloš Milojević imaće privilegiju da sa crveno-belima podigne pehar namenjen osvajaču Mozzart Superlige Srbije. Biće to šesti uzastopni trofej u nacionalnom prvenstvu za klub sa Marakane, možda će nekadašnji saradnik Dejana Stankovića dobiti šansu da osvoji i Kup Srbije, ali u borbe Lige šampiona sigurno neće ući.

Foto: Starsport

 

Iako Barak Bahar još uvek nije zvanično predstavljen na Marakani, a definitivno i neće biti dok se sezona u obe države ne završi, izvesno je da će vrhuška Crvene zvezde u danima pred nama porazgovarati sa klubom iz Izraela oko preciziranja detalja i transfera, u koji se uklučuje potencijalna visina obeštećenja od 600.000 evropskih novčanica.

Iskusni stručnjak je doneo definitivnu odluku, a klub još ranije saopštio da mu posle tri titule neće praviti problem da promeni sredinu, pa je promocija sve izvesnija.

Sa Barakom će na stadion "Rajko Mitić" stići i novi stručni štab, koji čine trener golmana Guj Vajsinger i pomoćnik Gaj Sarfati. Poziv ima i kondicioni trener Dror Šimson, ali on još razmišlja da li će otići iz Makabija?

BONUS VIDEO