ZVEZDINA BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Na Marakanu stiže SUPERSTAR iz Premijer lige! (FOTO)


IZVOR: Republika - 07.04.2023 | 07:09


Iskusni vezista već sedam sezona nastupa u najjačem prvenstvu na planeti.

Foto: Starsport/Ilustracija
ZVEZDINA BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Na Marakanu stiže SUPERSTAR iz Premijer lige! (FOTO)

Prema saznanjima "Večernjih novosti" Crvena zvezda je blizu još jednog velikog pojačanja. Naime, Luka Milivojević (32) je na korak do povratka na Marakanu.

Foto: Tanjug/AP

Luka Milivojević u dresu Kristal Palasa

Kapiten Kristal Palasa se i u nekim ranijim prelaznim rokovima pominjao kao želja Crvene zvezde, ali kako mu po završetku tekuće sezone ističe ugovor sa londonskim klubom, šanse za realizaciju dogovora ovaj put su mnogo veće i realnije. Iskusni vezista već sedam sezona nastupa u Premijer ligi, ali u poslednje dve nije standardan i to bi moglo da utiče na odluku da ne dođe do obnavljanja saradnje sa popularnim "orlovima". 

Pre selidbe na Ostrvo Luka je nastupao za Anderleht i Olimpijakos.

Milivojević je dosad sakupio skoro 200 nastupa za "orlove" iz Londona, dok je dres Crvene zvezde nosio 47 puta (sedam golova, šest asistencija). U Ljutice Bogdana je došao januara 2012. iz Rada, a otišao je jula 2013, nakon što je Anderleht platio 2.700.000 evra za njegov transfer.

Ove sezone iskusni Kragujevčanin je sakupio samo 16 nastupa za Kristal Palas. Uprkos slabijoj minutaži, Milivojević i predstavljao kapitalno pojačanje za predstojeće nastupe crveno-belih u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO