DETALJI DRAME NA PUTU! Đakovac OTKRIO kako su on i saigrači SPREČILI TRAGEDIJU!


IZVOR: Marija Nestorović - 29.03.2023 | 11:11


Bilo je napeto, ali se srećom sve završilo bez većih posledica.

Foto: Starsport
DETALJI DRAME NA PUTU! Đakovac OTKRIO kako su on i saigrači SPREČILI TRAGEDIJU!

Fudbaleri TSC-aGoran AntonićJosip Čalušić, Nenad Filipović, Martin Mirčevski i Ifet Đakovac našli su se u centru pažnje srpske javnosti.

Oni su izrasli u heroje kada su na magistralnom putu Subotica - Bačka Topola rizikovali sopstvene živote kako bi sprečili tragediju.

Posle lančanog sudara u kom je učestvovalo 12 vozila, pomenuti fudbaleri napustili su svoj automobil i zaustavljali su saobraćaj kako još neko ne bi izleteo sa puta ili čak i stradao. Posle Nenada Filipovića koji je za naš portal otkrio detalje o ovom događaju, više informacija dao nam je i Ifet Đakovac.

Foto: Starsport

Ifet Đakovac

 

- Kad smo se vraćali sa treninga, naišli smo na peščanu oluju, pa smo usporili i prošli pored puta. Videli smo lančani sudar i čim smo izašli iz te oluje na čistinu, napustili smo auto da zaustavimo ostala vozila koja su dolazila, jer se ništa nije videlo i vozači nisu mogli ni da pretpostave šta je ispred njih. Nas je bilo petorica, Antonić, Čalušić, Filipović, Mirčevski i ja. Nadam se da smo bar malo ublažili katastrofu koja se desila, i želim brz oporavak svima koji su povređeni - otkrio je za naš portal Ifet Đakovac.

Zaista, hrabar čin fudbalera TSC-a, kluba koji se trenutno nalazi na drugom mestu Superlige Srbije sa 18 bodova manje od Crvene zvezde i bodom više od Partizana.

BONUS VIDEO