LUDILO EPSKIH RAZMERA! Huligan sa DETETOM U NARUČJU utrčao na teren i NAPAO fudbalera! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 27.03.2023 | 10:21


Šokantne scene viđene su u Brazilu.

Foto: Printscreen/Instagram ge.globo
LUDILO EPSKIH RAZMERA! Huligan sa DETETOM U NARUČJU utrčao na teren i NAPAO fudbalera! (VIDEO)

Navikli smo na čudne i nerealne scene koje se dešavaju na fudbalskim terenima širom Južne Amerike, ali sada su pomerene sve granice.

Šampiona bizarnih događaja dobili smo u Brazilu, na utakmici Internasionala i Kaišasa odigranoj u okviru polufinala Gaučo šampionata. Posle 90 minuta revanša bilo je 1:1, a s obzirom da je isti rezultat viđen i u prvom meču, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca u kom su spretniji i srećniji bili gosti i ušli su u finale gde će im protivnik biti Gremio.

Nezadovoljni navijači Internasionala utrčali su na teren po završetku utakmice i napali su gostujuće fudbalere, a jedan huligan je to uradio sa ćerkom u naručju!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ge (@ge.globo)

 

Kamera je snimila ovog čoveka kako nasrće na igrača Kaišasa, te ga s leđa udara pesnicom, a zatim ga šutira nogom u međunožje. Fudbaleri su krenuli u obračun, ali su se šokirali kada su videli da huligan u naručju drži dete, pa su se samo pomerili, a obezbeđenje je reagovalo i izvelo je čoveka sa terena.

Zaista, nestvarne scene koje definitivno možemo videti isključivo u Južnoj Americi.

Takođe, treba napomenuti i da su se igrači međusobno potukli, te da je zbog toga publika rešila da "uzme stvari u svoje ruke".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ge (@ge.globo)

 

Nije poznato da li je huligan priveden i kolika ga kazna čeka, ali jedno je sigurno - dete je doživelo velike traume, a snimak je, i pored toga što je skandalozan, postao viralan i obišao planetu.

BONUS VIDEO