RONALDO NAUČIO VELIKU ŽIVOTNU LEKCIJU: Sada sam bolji čovek!


IZVOR: Republika - 23.03.2023 | 06:45


"Nekada moraš da prođeš kroz neke stvari kako bi video ko je na tvojoj strani."

Foto: Tanjug/AP
RONALDO NAUČIO VELIKU ŽIVOTNU LEKCIJU: Sada sam bolji čovek!

Prvo okupljanje reprezentacija Portugala nakon Svetskog prvenstva i prvo pojavljivanje Kristijana Ronalda pred novinarima u njegovoj zemlji. I opet je napada Al Nasra sebe stavio u centar pažnje. Razlog za to je njegov odlazak iz Mančester junajteda.

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

- Nekada moraš da prođeš kroz neke stvari kako bi video ko je na tvojoj strani - rekao je Ronaldo na konferenciji za štampu reprezentacije Portugala.

- Nemam problem da kažem da sam imao loš period, ali ne žalim. Život ide dalje, sve je to bio deo mog razvoja - nastavio je Ronaldo.

- Kada si na vrhu, često ne vidiš šta je ispod. Sada sam spremniji i učim šta je bitno, nikada nisam bio u situaciji u kakvoj sam se našao prethodnih meseci. Sada sam bolji čovek - zaključio je Portugalac odgovor na niz pitanja novinara o odlasku iz Mančester junajteda tokom Svetskog prventsva u fudbalu.

Portugal će kvalifikacije za EURO 2024 igrati u Grupi J u kojoj su još Slovačka, Island, Luksemburg, Bosna i Hercegovina i Lihtenštajn. Prvi meč "navigatori" igraju u četvrtak od 20.45 protiv Lihtenštajna.

 

BONUS VIDEO