PIKSI GA JE ZBOG OVOGA ZVAO! Novopečeni reprezentativac Srbije PROMEŠAO odbranu Milana! Vidite MAESTRALNU asistenciju kod GOLA! Ludilo u Udinama! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 18.03.2023 | 21:38


Fudbaleri Udinezea i Milana igraju meč 27. kola Serije A, dok je najlepši potez u dosadašnjem toku izveo reprezeentativac Srbije Lazar Samardžić.

Foto: Tanjug/AP
PIKSI GA JE ZBOG OVOGA ZVAO! Novopečeni reprezentativac Srbije PROMEŠAO odbranu Milana! Vidite MAESTRALNU asistenciju kod GOLA! Ludilo u Udinama! (VIDEO)

Borili su se u FSS da dobiju Lazara Samardžića i dobili su veliku bitku za vezistu Udinezea, koji je posle poziva selektora Stojkovića za mečeve sa Litvanijom i Crnom Gorom pokazao zašto se insistiralo na njegovom dovođenju među Orlove.

Hitronogi fudbaler Udinezea je u duelu sa Milanom napravio najlepši potez u prvom poluvremenu, kada je presekao jednu loptu na sredini terena, stuštio se ka golu "rosonera" i asistirao strelcu Robertu Pereiri, koji je već u 10. minutu doveo domaćina u vođstvo.

Nema dileme, pravo remek delo Lazara Samardžića, pogledajte i sami:

Uspeli su gosti sa San Sira da stignu do izjednačenja preko Zlatana Ibrahimovića, koji je realizovao ponovljeni penal u četvrtom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena.

Ipak, kada su mnogi mislili da će se na veliki odmor otići nerešenim rezultatom, Beto je u šestom minutu "ekstra vremena" nadmudrio odbranu Milana i vratio prednost na stranu crno-belih sa "Dačija arene".

Buran je bio prvi deo meča, pa je posle ponovljenog penala Šveđanina, isključen trener Udinezea Andrea Sotil, koji je žučno reagovao na sudijsku odluku.

BONUS VIDEO