BOMBA NA MARAKANI: Haos u PRESTONICI - stigao LEGENDARNI Brazilac!


IZVOR: Republika - 11.03.2023 | 16:44


Jedna od najvećih zvezda brazilskog fudbala stiže u glavni grad.

Foto: Tanjug/AP
BOMBA NA MARAKANI: Haos u PRESTONICI - stigao LEGENDARNI Brazilac!

Brazilski fudbaler Marselo, koji je godinama bio jedan od najboljih levih bekova sveta, vratio se u domovinu, gde će ubuduće nastupati za ekipu Fluminensea, a na legendarnoj Marakani mu je priređen doček za pamćenje.

Na najvećem stadionu u glavnom gradu Brazila se okupilo više od 35 hiljada ljudi, koji su proslavili povratak legende brazilskog fudbala, koji će u narednoj godini igrati za jednu od najboljih ekipa Južne Amerike.

I pored toga što će ove godine proslaviti 35 rođendan, Marselo je i dalje sposoban da pravi razliku na terenu, što će sigurno koristiti ekipi iz Ria de Žaneira.

- Vratio sam se kući u najboljoj životnoj dobi. Znam da mi ovde ljudi veruju i došao sam da se borim, das ovom narodu pružim strast i uživanje - rekao je Marselo pred navijačima koji su mu napravili atmosferu za pamćenje.

Marselo je upravo ponikao u ekipi Fluminensea, gde je igrao od 2005. do 2007. godine. Nakon toga je usledila selidba u Evropu, gde je čak 15 sezona nastupao za madridski Real, sa kojim je šest puta osvajao prvenstvo Španije, a pet puta je sa Madriđanima postao šampion Evrope.

Nakon 15 godina u kraljevskom klubu, Marselo je odlučio da se oproba u Grčkoj, gde je potpisao za Olimpijakos, ali se nije najbolje snašao, pa je za pirejski tim zabeležio svega pet nastupa, pre nego što je sporazumno raskinuo ugovor sa Olijem.

BONUS VIDEO