BUM! Srbin pred NEOČEKIVANIM transferom, cilj je Liga šampiona!


IZVOR: Republika - 08.03.2023 | 08:20


Prilika da promeni klub i dođe na veliku scenu.

Foto: Starsport
BUM! Srbin pred NEOČEKIVANIM transferom, cilj je Liga šampiona!

Sećate li se Aleksandra Prijovića?

Nekadašnji napadač fudbalske reprezentacije Srbije ostao je upamćen po golu protiv Gruzije koji je našoj zemlji i zvanično doneo plasman na Svetsko prvenstvo 2018. godine, a već neko vreme karijeru gradi daleko od očiju javnosti - u Australiji.

Ipak, sada bi Prijović mogao da se vrati u Evropu i zaigra na velikoj sceni, u Ligi šampiona.

Foto: Starsport

Aleksandar Prijović

 

Napadača Vestern junajteda žele šampioni Švedske i Poljske - Heken i Rakov, te u njemu vide idealno rešenje koje će im pomoći da stignu do grupne faze elitnog evropskog takmičenja.

Ove sezone Prijović je postigao četiri gola za svoj klub i ne krije da bi se rado vratio u Evropu ako stigne odgovarajuća ponuda, te je veoma moguće da ćemo ponovo imati priliku da ga gledamo.

Foto: Starsport

Aleksandar Prijović

 

Podsetimo, jedno vreme je Aleksandar Prijović bio na meti Crvene zvezde, ali je transfer propao, a tokom karijere igrao je za Parmu, Derbi, Jeovil, Notempton, Sion, Lozanu, Tromse, Sion, Jurgorden, Boluspor, Legija, PAOK, Al Itihad i sadašnji Vestern junajted.

U dresu reprezentacije Srbije ima 13 nasupa i dva gola, osim čuvenog pogotka protiv Gruzije, u strelce se upisao i protiv Litvanije.

BONUS VIDEO