MRKELA NE KRIJE ZADOVOLJSTVO NAKON DERBIJA: Pobeda je najvažnija!


IZVOR: Republika - 04.03.2023 | 18:47


Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, iskoristio je priliku da se obrati javnosti nakon meča.

Foto: FK Crvena zvezda
MRKELA NE KRIJE ZADOVOLJSTVO NAKON DERBIJA: Pobeda je najvažnija!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan u 169. večitom derbiju (1:0).

- Pobeda je najvažnija. Zadovoljni smo trijumfom, osvojena su tri boda i približili smo se tituli. Pobeda nosi psihološki mir i dalji razvoj ka tituli, jer smo sada na plus 16. Prva sledeća utakmcia je uvek najbitnija, spremamo se za TSC i uvek moramo da pobeđuejmo, bez obzira na prednost. Želimo da igramo dobro i da navijače iz meča u meč obradujemo - rekao je Mitar Mrkela.

 

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

Vigo je junak 169. večitog derbija, ali je čitava odbrana funkcionisala sjajno.

 
- Vigo igra dobro, od kada je došao, pruža dobre partije i bio je na nivou u derbiju, ali ne samo on, već kompletna odbrana - istakao je Mrkela

Uprkos bodovnoj prednosti, Mrkela veruje da će Zvezda do kraja biti maksimalno fokusirana na sve što sledi. 
 
- Verujem da nećemo ispustiti prednost do kraja, biće maksimalan fokus i ozbiljnost. Što se pojačanja tiče, za leto smo obezbedili Stamenića i Olanjinku, ali radimo i dalje. Videćemo kako će se odvijati situacija sa odlascima, međutim, naš skauting radi vredno i cilj je da za svaku poziciju u budućnosti imamo kvalitetno rešenje - zaključio je sportski direktor Crvene zvezde. 

Crveno-beli će u narednom kolu Superlige Srbije gostovati u Bačkoj Topoli. Meč je na programu u utorak sa početkom u 18:30.

BONUS VIDEO: