TI SI SLEDEĆI! Mesi dobio ozbiljne PRETNJE SMRĆU: Pucano na porodicu njegove supruge, pa mu poslata JEZIVA poruka! (FOTO)


IZVOR: Republika - 02.03.2023 | 14:20


Sve ovo desilo se u rodnom gradu legendarnog Argentinca.

Foto: Tanjug/AP
TI SI SLEDEĆI! Mesi dobio ozbiljne PRETNJE SMRĆU: Pucano na porodicu njegove supruge, pa mu poslata JEZIVA poruka! (FOTO)

Lionel Mesi važi za božanstvo u Argentini, ali očigledno je da nije omiljen među svima.

Čak naprotiv, u njegovom rodnom gradu, Rosariju, bili smo svedoci jednog užasnog događaja.

Nepoznati počinioci pucali su na market koji drže roditelji njegove supruge Antonele Rokuzo i ostavili su poruku namenjenu legendarnom Argentincu.

Mesi, čekamo te. Javkin (gradonačelnik Rosarija) je takođe diler droge i neće ti pomoći - stajalo je u jezivoj poruci.

 

 

Sigurnost Lionela Mesija ozbiljno je ugrožena nakon ovog incidenta, a policija u Rosariju saopštila je kako je 14 metaka ispaljeno na market. Žrtava, na svu sreću, nema, a za počiniocima se još uvek traga i nema informacija ko bi mogao učiniti ovako nešto.

Antonelini roditelji Hoze i Patrisija veoma su se potresli onim što se desilo. Oni su sasvim obični ljudi koji ne zavise previše od svoje bogate ćerke i pokušavaju vlastitim radom zarađivati za život, ali očigledno je da im neko ne da da uživaju u svom miru.

Ovakav incident ih veoma uplašio, te oni ne mogu da veruju da neko toliko mrzi njihovog slavnog zeta da bi im na ovakav način pokušao nauditi.

BONUS VIDEO