NOVA SRAMNA PROVOKACIJA! Džaka ponovo udario BRUTALNO NISKO, veliča LAŽNU DRŽAVU KOSOVO! (FOTO)


IZVOR: Republika - 17.02.2023 | 11:56


Nastavio je u svom stilu fudbaler Arsenala.

Foto: Tanjug/AP
NOVA SRAMNA PROVOKACIJA! Džaka ponovo udario BRUTALNO NISKO, veliča LAŽNU DRŽAVU KOSOVO! (FOTO)

Reprezentativac Švajcarske, Granit Džaka, nastavio je sa sramnim provokacijama.

Lažna tvorevina Kosovo slavi 15 godina od samoproglašenja nezavisnosti, a Džaka je rešio da poput ostalih provokatora čačne Srbiju putem društvenih mreža.

On je na svom Instagram profilu objavio sramnu fotografiju koja je podigla prašinu i definitivno je značila prst u oko Srbima! Pre nekoliko meseci je rekao da se kaje zbog provokacija u Rusiji, a sada je Džaka potvrdio da to nikada nije bila istina, već da je pored toga što je provokator, u pitanju i veliki lažov.

Posle veličanja teroriste, kao i izbacivanja lažne države Kosovo u prvi plan kad god može, Džaka je otišao korak dalje, pa je zastavu ove nepriznate zemlje podelio na Instagramu uz poruku u kojoj čestita takozvanu i samoproglašenu nezavisnost.

Foto: printscreen/instagram

Granit Džaka ponovo provocira

 

Pored Granita, skoro se u centru pažnje našao i njegov otac Ragip koji je pretio novinarki Zani Avdiju.

Porodica Džaka se nikada nije predala i ne predaje se. Granitov gest nije bio ni politički ni s**sistički. Nije učinio ovaj gest da nekoga uvredi! On ugrožava svoju karijeru i svetu govori ko je silovao naše albanske majke, sestre i decu – preko 20.000 žrtava! Ponovo vas upozoravam: treba da pazite šta pišete o porodici Džaka - istakao je tada Džaka senior.

BONUS VIDEO