EKSKLUZIVNO! NEDIMOVIĆ O IZBORIMA U FSS: Nemam pojma, to su samo nagađanja!


IZVOR: Republika - 09.02.2023 | 11:33


Jedan od ljudi koji se spominju kao kandidati za mesto prvog čoveka Saveza za Republiku se dotakao goruće teme.

Foto: N. Pančić
EKSKLUZIVNO! NEDIMOVIĆ O IZBORIMA U FSS: Nemam pojma, to su samo nagađanja!

Fudbalski savez Srbije već dugo nema predsednika.

Zamenik predsednika FSS, Nenad Bjeković, trebalo bi da raspiše izbore sredinom marta, a prema informacijama koje su se pojavile u medijima dva kandidata za "vruću stolicu" biće Branislav Nedimović i Nemanja Vidić.

Takođe, po kuloarima kruže priče kako je veliki favorit u ovoj trci Nedimović koji ima otvorenu podršku skoro 70 odsto delegata i očekuje se da odnese ubedljivu pobedu. Ipak, Branislav Nedimović nije bio spreman da trenutno priča o ovoj temi kada smo ga kontaktirali.

- Ja o tome nemam pojma, to su samo nagađanja. Ja sam samo član Skupštine i ništa više - rekao je Nedimović za naš portal.

Foto: Republika

Branislav Nedimović

Šta će se na kraju desiti ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - novog predsednika Saveza očekuje težak zadatak i veliki posao. 

Pred odlazak na Svetsko prvenstvo u fudbalu FSS je pokušao da dobije novog predsednika, ali se Izborna skupština pretvorila u pravi debakl Nenada Bjekovića jer se većina delegata nije pojavila u Staroj Pazovi. 

Šta će se sve desiti u nedeljama koje su pred nama i šta nas čeka kada je Fudbalski savez Srbije u pitanju ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO