JOVIĆEV GOL ZA PREOKRET SEZONE? Jednom objavom otklonjene dileme o sukobu fudbalera sa upravom Fiorentine (FOTO)


IZVOR: Republika - 02.02.2023 | 16:52


Sin predsednika "viole" je jednim potezom na Instagramu stavio tačku na spekulacije.

Foto: Tanjug/AP
JOVIĆEV GOL ZA PREOKRET SEZONE? Jednom objavom otklonjene dileme o sukobu fudbalera sa upravom Fiorentine (FOTO)

Golom u 65. minutu protiv Torina, Luka Jović prekinuo je golgeterski post, a Fiorentina je pobedom od 2:1 uspela da se plasira u polufinale Kupa Italije. Na asistenciju Alekse Terzića, sjajnim trzajem glavom, Jović je slomio otpor gostiju koji su odolevali tokom većeg dela meča.

Pogodak srpskog reprezentativca bio je njegov osmi u tekućoj sezoni, a prvi u najmasovnijem italijanskom takmičenju. Ipak, čini se da ovaj gol može imati višestrukog značaja za Jovića, kojim bi mogao da nagovesti povratak u formu i period efikasnije igre, ali što je još važnije – i da otkloni spekulacije koje se poslednjih dana mogu pročitati u medijima, a u vezi sa navodno lošim odnosom sa upravom kluba iz Firence.

Kao dokaz tvrdnji da ne postoji nikakav problem između golgetera i kluba, stoji i objava sina predsednika kluba, Đuzepea Komisa, na Instagramu, koji je uz Jovićevu fotografiju sa meča čestitao Srbinu na sjajnom golu.

Foto: Instagram printscreen/giuseppe_commisso

Čestitka Đuzepea Komisa

Ostaje da se vidi da li je ovaj pogodak prekretnica Luke Jovića u ljubičastom dresu, a sledeća šansa za dokazivanje je već u subotu, kada Fiorentina dočekuje ekipu Bolonje na svom Artemio Frankiju.

BONUS VIDEO