VELIKI POTEZ nakon smrti legendarnog Siniše Mihajlovića!


IZVOR: Republika - 16.01.2023 | 18:25


Večno će živeti u našim srcima!

Foto: Tanjug/AP
VELIKI POTEZ nakon smrti legendarnog Siniše Mihajlovića!

Arijana Mihajlović, supruga nedavno preminulog Siniše Mihajlović, oduševila je čitav svet!

Ona je objavila je vest da će organizacija ADMO Lacio, koja je zapravo udruženje donatora koštane srći i hematopoetskih matičnih ćelija za region Lacija u Rimu, otvoriti novu ordinaciju za lečenje bolesti krvi, kako bi bile veće šanse da oboleli od leukemije mogu da pronađu 100% kompatibilnog davaoca za transplantaciju.

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Siniša Mihajlović i Arijana

 

- Radimo svaki dan kako bi jednog dana svaki pacijent koji boluje od bolesti krvi mogao pronaći nadu preko 100% kompatibilnog davaoca. Hitnost je svakodnevna, samo u Italiji danas ima preko 1.700 ljudi koji čekaju genetskog brata koji može da im preokrene sudbinu. Lek je u nama, svaki dečak i devojčica koji su zdravi i mlađi od 35 godina mogu da se učlane u registar i doniraju očekivani životni vek. ADMO moli sve one koji ne mogu da se registruju da nam pomognu u širenju i podršci naše misije.

- Uskoro će ADMO Lacio otvoriti novu ordinaciju u Rimu i posvetiti je Siniši Mihajloviću, u znak sećanja na njegovu veliku hrabrost u suočavanju sa bolešću i njegov veliki altruizam u pomaganju drugim pacijentima koji su doživljavali istu dramu - navedeno je u objavi koju su na Instagramu podelile i supruga Arijana i ćerka Siniše Mihajlovića - Viktorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO