BOMBA SA OSTRVA! Mitrović blizu jednog od NAJVEĆIH klubova sveta!


IZVOR: Republika - 28.12.2022 | 23:31


Srbin je na ceni.

Foto: Starsport
BOMBA SA OSTRVA! Mitrović blizu jednog od NAJVEĆIH klubova sveta!

Srpski napadač Aleksandar Mitrović na meti je Mančester junajteda! Tim sa Old Traforda je zainteresovan za srpskog napadača, on bi se uklopio i u stil igre Erika ten Haga, međutim taj transfer u ovom momentu nije realan. Razlog je visoko obeštećenje.

 

 

Pouzdani portal "Atletik" tvrdi da je srpski napadač na radaru Crvenih đavola već neko vreme:

 - Mitrović se savršeno uklapa u ono što je Junajtedu potrebno, ali njegov ugovor sa Fulamom ističe tek 2026. godine. Ajvan Toni ima problem sa klađenjem i preti mu kazna od strane fudbalskog saveza (FA). Zbog toga Junajted pokušava da nađe privremeno rešenje i ono koje bi koštalo manje, što je teško naći na tržištu sada -navodi se u tekstu.

Prema specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" vrednost Mitrovića procenjena je na 28 miliona evra. On je ove sezone odigrao ukupno 21 meč za Fulam i dao je čak 18 golova. Blistao je i protiv Kristal Palasa na povratku Premijer lige nakon pauze zbog Svetskog prvenstva.

Nema sumnje da bi prelazak u Mančester junajted predstavljao krunu karijere nekadašnjeg fudbalera Partizana, ali i Fulam se pita. Teško će se Kolibari odreći svoje legende.

BONUS VIDEO