Mihin sin ZANEMEO od bola! Dirljiv oproštaj od oca! (FOTO)


IZVOR: Republika - 17.12.2022 | 08:43


Pogodila ga je ova tragedija.

Foto: printscreen/instagram
Mihin sin ZANEMEO od bola! Dirljiv oproštaj od oca! (FOTO)

Siniša Mihajlović izgubio je treću bitku sa leukemijom.

Dugo se borio Miha protiv opake bolesti, dva puta je uspeo da je pobedi, ali je na kraju, u 54. godini života, preminuo.

Od njega su se oprostili članovi porodice, brojni sportski klubovi, bivši i sadašnji sportisti, te se može reći da je ova tragedija uzdrmala čitavu planetu.

Na svom Instagram nalogu oglasio se i Sinišin sin iz prvog braka sa Arijanom Rapaćoni. Miroslav Mihajlović je promenio profilnu fotografiju, te je stavio onu iz detinjstva na kojoj se nalazi sa svojim ocem.

Foto: Instagram/Printscreen

 

 

Zatim se putem Instagram priče svima zahvalio na podršci.

Foto: Instagram/Printscreen

 

 

Italija je bila druga domovina nekada slavnog defanzivca i reprezentativca, rođenog u hrvatskom Borovo selu, jer je posle odlaska iz Vojvodine i Crvene zvezde nosio dres Sampdorije, Lacija, Intera i Rome i ostavio dubog trag na Apeninima.

Kasnije je, kao šef stručnog štaba vodio Bolonju, Kataniju, Sampdoriju, Fiorentinu, Milano i Torino, a bio je i selektor Srbije. Poslednji posao bio mu je u Bolonji.

Svi će ga pamtiti kao čoveka koji je uvek govorio ono što je mislio i želeo, kao besprekornog borca, fenomenalnog defanzivca, jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala...

Od njega se, u subotu ujutru, na svom Instagram profilu objavom oprostila i najveća ljubav i supruga Arijana.

Kad više ne budeš deo mene, iseći ću mnoge zvezdice iz sećanja, tada će nebo biti tako lepo da će se ceo svet zaljubiti u noć - poruka je Arijane Mihajlović.

BONUS VIDEO