Da li se sada kaje? ILIEV OBELODANIO KOJI SADAŠNJI IGRAČI ZVEZDE SU MU NUĐENI!


IZVOR: Republika - 27.01.2018 | 12:29


Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je tokom gostovanja na jutarnjem programu "TV Happy" otkrio koje igrače Crvene zvezde je mogao da dovede u Partizan, kao i kakva su mu funkcionerska iskustva u klubu iz Humske.

Foto: youtube.com/Danas Conference Center

Iliev očekuje prolaz protiv Viktorije iz Plzenja

Iliev je izjavio da ne žali ni za jednim igračem, pošto je uspeo da dovede u Partizan sve koje je zaista i želeo da vidi u crno-belom dresu.

- Uveren sam da sam doveo sve koje sam ZAISTA, zaista želeo. Bilo je i još nekoliko igrača sa kojima sam pregovarao, ali kada nemate maksimalnu energiju, kada se dvoumite malo, onda ja i ne guram onako do kraja. Svakog igrača koga sam stopstotno želeo, uspeo sam da dovedem i na to sam ponosan - istakao je Iliev.

Sportski direktor Partizana je izjavio da navijači Partizana mogu da očekuju još pojačanja do kraja prelaznog roka.

- Što se tiče ovog prelaznog roka, doveli smo trojicu igrača na pozicijama na kojima smo imali potrebu - najboljeg igrača Superlige Đoleta Ivanovića, zatim, što je raritet, kapitena mlade reprezentacije Ukrajine Vakulka i bili brži od nekih konkurenata iz regiona, koji slove za klub koji najbolje prodaje sa prostora bivše Jugoslavije. Mnogo toga dobrog smo uradili, doveli i levog beka Uroševića. Ostalo je da se popune još jedna-dve pozicije - objašnjava Iliev.

Bivši napadač crno-belih je zatim odgovorio na pitanje novinara da li je tačno da su mu sadašnji prvotimci Crvene zvezde El Fardu Ben i Gejlor Kanga bili nuđeni, pre nego što su prešli na drugu stranu Topčiderskog brda.

- Dobro ste informisani, stvarno. Oni su igrači koji su bili i Partizanu ponuđeni, ali to se radi, dosta igrača se ponudi i jednom i drugom klubu. Možda su neki naši igrači ponuđeni njima, možda sam i ja imao neke igrače koji su naše gore list u planu, ali zbog postojećeg igračkog kadra ih nisam doveo. Oni su ih posle doveli u Zvezdu - istakao je Iliev.

Iliev je izjavio i na kraju da očekuje dobre mečeve u Ligi Evrope protiv Viktorije iz Plzenja i prolaz u narednu rundu.

- Veliki meč nas očekuje, izuzetno bitna utakmica koja može da ispiše stranice istorije Partizanove familije. Već smo napravili istoriju, ali želimo još jedan korak. Verujem  da ćemo i proći Viktoriju Plzenj, poslednji put kad sam bio u ovoj emisiji, to je bilo pred Jang bojs - prisetio se Ivica Iliev.