JEDVA JE ZADRŽAO SUZE! Siniša Mihajlović IZNENADIO legendarnog trenera, on SE SLOMIO kada ga je ugledao! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 07.12.2022 | 09:00


Emotivan trenutak.

Foto: Printscreen/TikTok
JEDVA JE ZADRŽAO SUZE! Siniša Mihajlović IZNENADIO legendarnog trenera, on SE SLOMIO kada ga je ugledao! (VIDEO)

Siniša Mihajlović važi za jednu od najzanimljivijih osoba u svetu fudbala.

Bio je veliki borac kao igrač, postavio je visoke standarde kada su slobodni udarci u pitanju, a kao trener je nastavio borbu i na klupi, ali i van terena gde je u nekoliko navrata pobeđivao leukemiju.

Sada je Siniša rešio da iznenadi svog velikog prijatelja i legendarnog trenera Zdeneka Zemana.

Zeman, koji je tokom karijere vodio i Crvenu zvezdu i nije se proslavio u toj ulozi, promovisao je svoju knjigu "Lepota je neprocenjiva", a u trenutku promocije sa leđa mu je prišao Mihajlović. Iznenadio je Siniša Mihajlović svog velikog prijatelja koji nije očekivao ovaj susret, te se slomio i jedva zadržao suze.

 

@francescoiucca ❤️Amicizia e rispetto: Zdenek Zeman e Sinisa Mihajlovic👏🔗 #Zeman #Mihajlovic #football #music ♬ Experience (Piano e Violin) - Pietro Scichilone

 

Usledio je emotivan i prijateljski zagrljaj, a Zeman je nastavio sa izlaganjem. 

Zdenek Zeman rođen je u Pragu pre 75 godina, a tokom karijere vodio je ogroman broj klubova. Sedeo je na klupi Lacija, Rome, Fenerbahčea, Napolija, Salernitane, Lećea, Crvene zvezde, Fođe, Kaljarija, Peskare i mnogih drugih.

Crveno-bele vodio je 2008. godine i nije se dugo zadržao na klupi, a ostaće upamćen po eliminaciji od kiparskog APOEL-a u drugoj rundi kvalifikacija za UEFA Kup. U Beogradu je bilo 3:3, a na Kipru 2:2, pa je APOEL prošao zbog gola u gostima.

Siniša Mihajlović, sa druge strane, kao trener je vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino i ponovo Bolonju, a sedeo je i na klupi reprezentacije Srbije. Bez posla je od šestog septembra kada je dobio otkaz u Bolonji.

BONUS VIDEO