CRNO, DA CRNJE NE MOŽE! Ne mogu da pobede nikog - OSIM PARTIZANA!


IZVOR: Žarko Sokić - 11.11.2022 | 11:31


Humska je nekad bila bastion odakle je retko ko nosio bodove, ali je to vreme očigledno prošlo.

Foto: Starsport
CRNO, DA CRNJE NE MOŽE! Ne mogu da pobede nikog - OSIM PARTIZANA!

Nismo ni na polovini novembra, a trka za šampionsku titulu u Mozzart Bet Superligi Srbije skoro je pa gotova.

Posle novog kiksa Partizana, i to protiv Spartaka u Humskoj (0:1), Crvena zvezda otišla je na plus deset te je jednu ruku već stavila na pehar.

Stadion Partizana nekada je bio bastion, crno-beli su bili skoro pa nepobedivi u Humskoj, ali je to vreme prošlo. Jer kako drugačije objasniti sledeći podatak? 

Spartak je pre minimalne pobede protiv Partizana vezao čak 13 superligaških gostovanja na kojima nije slavio!

Na pobedu u gostima, u elitnom rangu srpskog fudbala, Subotičani su čekali od prvog marta i trijumfa protiv Proletera (0:3). U međuvremenu je prošlo osam i po meseci, a Spartak je tek četiri puta igrao nerešeno (Voždovac 1:1, Metalac 1:1, Mladost 1:1, Vojvodina 0:0) i čak devet puta izgubio (Metalac 2:0, Radnik 2:0, Mladost 2:1, Čukarički 2:0, Novi Pazar 2:0, Mladost GAT 1:0, Radnički Niš 3:0, Crvena zvezda 3:0 i Radnik 2:0).

Dakle, 13 utakmica, nula pobeda, četiri remija i devet poraza, uz gol razliku 4:22 i samo im Vojvodina na tih 13 mečeva nije dala gol! Sve do utakmice u Humskoj i minimalnog trijumfa. POGLEDAJ GALERIJU

Može se pričati o umoru, može se pričati o manjku kvaliteta, ali kada se sve sabere i oduzme - Partizan je izgubio bodove gde nije smeo i zbog toga će, vrlo verovatno, ostati i bez poslednje šanse da se umeša u borbu za titulu. Crno, da crnje ne može biti, a kao jedini spas ostaje proleće u Evropi i eventualno puštanje mlađih igrača na teren u nastavku sezone kako se i naredne takmičarske godine ne bi pevala ista pesma.

BONUS VIDEO