Nezapamćena DRAMA na San Siru!


IZVOR: Republika - 05.11.2022 | 23:13


Francuz heroj.

Foto: Tanjug/AP
Nezapamćena DRAMA na San Siru!

Fudbaleri Milana teškom mukom pobedili su Speciju sa 2:1 u okviru 13. kola Serije A.

Rosoneri su sa ova tri boda prestigli Atalantu i trenutno su na drugoj poziciji sa 29 bodova, šest manje od vodećeg Napolija. Sa druge strane, Specija je 17. sa devet poena.

Milan je dominirao, stvarao je šanse maltene u svakom napadu, a do zaslužene prednosti stigao je u 21. minutu pogotkom Tea Ernandeza.

VAR je četiri minuta donosio odluku i na kraju je presuđeno da nije bilo ofsajda.

Foto: Tanjug/AP

Olivije Žiru postiže pobedonosni pogodak

Nije Milan mogao da poveća prednost, a onda se dogodio šok u 59. minutu. Sin legendarnog Paola Maldinija, Danijel, postigao je lep gol protiv svog matičnog kluba i izjednačio na 1:1.

Činilo se da će izabranici Stefana Piolija izgubiti nove bodove, ali je onda rezervista Olivije Žiru u 89. minutu pronašao put do mreže za veliku i važnu pobedu Milana.

Francuz je dobio i drugi žuti karton, pa je domaćin morao da meč završi sa igračem manje, ali je uspeo da se odbrani i osvoji tri boda.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-33-42415"));

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: