BARSA SE PROVUKLA KROZ IGLENE UŠI: Katalonci u nadoknadi došli do pobede u derbiju, a prethodno ih VAR spasao (VIDEO)


IZVOR: Republika - 29.10.2022 | 21:05


Uzbudljiv meč na "Mestalji".

Foto: Tanjug/AP
BARSA SE PROVUKLA KROZ IGLENE UŠI: Katalonci u nadoknadi došli do pobede u derbiju, a prethodno ih VAR spasao (VIDEO)

Fudbaleri Barselone pobedili su Valensiju na strani, u derbiju 12. kola španske Primere.

Utakmica na "Mestalji" završena je pobedom Katalonaca minimalnim rezultatom.

Opasniji u prvom poluvremenu bili su izabranici Ćavija Ernandeza, koji su u tom delu igre u tri navrata mogli da dođu do vođstva.

Prve dve prilike imao je Ansu Fati, koji je drugu i iskoristio, ali je ipak bio u nedozvoljenoj poziciji. Potom je krajem poluvremena Robert Levandovski glavom pogodio stativu.

U 50. minutu je "Mestalja" eksplodirala, pošto je Samjuel Dijas Lino zatresao mrežu gostiju, ali je radost kratko trajala, jer je gol poništen posle gledanja VAR-a, zbog prethodnog igranja rukom.

Na kraju, u trećem minutu sudijske nadoknade je Levandovski uspeo da iskoristi centaršut Rafinje i da donese pobedu svom timu.

Posle ove utakmice, Barsa je izbila na čelo tabele gde je na vrhu zajedno sa madridskim Realom, dok je Valensija ostala deseta. (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-36-42409"));

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO