KRIZA U MADRIDU: Čolo Simeone u velikom problemu


IZVOR: Republika - 29.10.2022 | 16:48


Novi neuspeh Atletika.

Foto: Tanjug/AP
KRIZA U MADRIDU: Čolo Simeone u velikom problemu

Fudbaleri Atletiko Madrida doživeli su novi poraz u Primeri, pošto su na strani izgubili od Kadiza rezultatom 3:2.

Domaći tim je poveo već u prvom minutu susreta, kada je mrežu "Jorgandžija" načeo Teo Bongonda iz Demokratske republike Kongo.

Posle toga baš dugo nije bilo pravih uzbuđenja, sve do poslednjih deset minuta utakmice. Aleks Fernandez je u 81. minutu duplirao prednost Kadiza, a u 85. je Luis Ernandez autogolom vratio nadu Madriđanima.

Atletiko je do izjednačenja došao u 89. preko Žoaa Feliksa, ali je Ruben Sobrino u devetom minutu sudijske nadoknade postigao gol vredan tri boda za Kadiz.

Kadiz je ovom pobedom došao do desetog boda i nadomak izlaska iz opasne zone, a isti broj bodova ima i Hetafe koji je prvi iznad crte, ali sa boljom gol-razlikom.

Sa druge strane je Atletiko sa 23 poena ostao trećeplasiran, ali do kraja 12. kola La Lige bi mogao da ispadne čak i iz zone koja vodi u Ligu šampiona. (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-36-42409"));

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO