ZBOGOM, ELITO! Barselona STIŽE na "Marakanu"?


IZVOR: Republika - 26.10.2022 | 18:37


Odigrana su dva meča u okviru Lige šampiona, ostalih šest počinju od 21 čas.

Foto: Tanjug/AP
ZBOGOM, ELITO! Barselona STIŽE na "Marakanu"?

Fudbaleri Intera i Porta zabeležili su važne i ubedljive pobede u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona, dok ostalih šest mečeva možete pratiti UŽIVO na našem portalu.

"Neroazuri" su na "Meaci" lako nadigrali Viktoriju sa 4:0 (2:0), čime su zacementirali mesto u osmini finala elitnog takmičenja. Takođe, sada je jasno da će Barselona takmičenje nastaviti u Ligi Evrope, pa postoji mogućnost da se na proleće sastane sa Crvenom zvezdom, ukoliko srpski šampion uspe da "izađe" iz grupe H.

Čehe je "otvorio" Mhitarjan golom u 35. minutu meča, a potom je dvostruki strelac bio iskusni napadač Edin Džeko, dok je slavlje potvrdio Lukaku. Italijanski gigant je sada drugi na tabeli grupe C sa deset bodova, dva manje od vodećeg Bajerna, koji gostuje na "Kamp Nou".

 

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1464-41897"));
Standings provided by Sofascore

 

Porto je uspeo da se revanšira Brižu za katastrofu na "Dragau" (0:4), pa je uzvratio istom merom u Belgiji. Portugalski sastav nosio je Taremi sa dva gola, a precizni su bili još i Evanilson i Eustakio.

Ova dva tima su blizu prolaza u nokaut fazu, dok večeras na "Metropolitanu" igraju Atletiko o Bajer.

 

d

 

BONUS VIDEO