ČELSI PREŽIVEO NA "RED BUL ARENI": Pavlovićev Salcburg ostao kratkih rukava, Kopenhagen PAO u Andaluziji! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 25.10.2022 | 18:40


"Trojke" Čelsija i Sevilje"!

Foto: Tanjug/AP
ČELSI PREŽIVEO NA "RED BUL ARENI": Pavlovićev Salcburg ostao kratkih rukava, Kopenhagen PAO u Andaluziji! (VIDEO)

Fudbaleri Čelsija i Sevilje zabeležili su važne pobede u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona, dok dešavanja sa ostalih šest utakmica večerašnjeg programa možete pratiti uživo na našem portalu.

 

 

"Plavci" su nadigrali Salcburg na "Red Bul areni" rezultatom 2:1 (1:0), a u redovima domaćeg sastava svih 90 minuta na terenu proveo je reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović. Kovačić je doveo engleskog predstavnika u vođstvo sredinom prvog poluvremena, a izjednačio je Ademu posle 49 minuta igre.

Ipak, radost Austrijanaca nije dugo trajala, pošto je u 64. minutu meča Pulišić proigrao Haverca koji je zatresao mrežu domaćina za konačnih 1:2.

Čelsi je lider grupe E sa deset bodova, Salcburg je drugi sa šest, ali Milan ima priliku da ga pretekne, trijumfom nad Dinamom na "Maksimiru".

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1466-41897"));

Standings provided by Sofascore

 

Sevilja je savladala Kopenhagen na stadionu "RamoN Sančez Pishuan" sa 3:0 (0:0), golovima En Nesirija, Iska i Montijela. Danski prvak je meč završio sa desetoricom igrača na terenu, jer je u nadoknadi vremena isključen Kočolava.

Ipak, Andalužani su i dalje daleko od prolaza u osminu finala, budući da u poslednjem kolu gostuju Mančester sitiju na "Etihadu", ali su sada blizu nastavka takmičenja u Ligi Evrope.

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1468-41897"));

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO