NAŠE JE DA VERUJEMO I NAPUNIMO STADION: Apel Delija pred susret sa Trabzonsporom!


IZVOR: Republika - 24.10.2022 | 08:25


Prvi od dva odlučujuća susreta Crvene zvezde na međunarodnoj sceni sve je bliži.

Foto: Starsport
NAŠE JE DA VERUJEMO I NAPUNIMO STADION: Apel Delija pred susret sa Trabzonsporom!

U četvrtak 27. oktobra fudbaleri Crvene zvezde u okviru 5. kola "grupe H" UEFA Lige Evrope dočekuju ekipu Trabzonspora u susretu koji srpski fudbalski šampion mora dobiti ukoliko želi da i na proleće 2023. godine ima evropske obaveze.

Za očekivati je da će pristalice crveno-belih boja ispuniti tribine stadiona "Rajko Mitić" do poslednjeg mesta i da će time pružiti podršku svojim ljubimcima, a pred susret javnosti su se obratile i Delije:

- U evropskom takmičenju još ništa nije gotovo!

U četvrtak igramo protiv Trabzona kod kuće. Utakmice protiv Ferencvaroša, pa i protiv Monaka, su nam pokazale da možemo da budemo pravi kada hoćemo i zato treba ispuniti stadion do poslednjeg mesta i boriti se za pobedu kojom bismo mnogo povećali šanse za eventualni prolazak u 1/16 finala, ili nastavak takmičenja u Ligi konferencija.

Marakana j posebno mesto gde su se mnoga čuda dešavala, pa zašto ne bi pao i jedan Trabzon? Još uvek je sve otvoreno i moguće.

Naše je da verujmo i da napunimo stadion u četvrtak od 21 čas - stoji u saopštenju Delija.

Foto: Delije

Saopštenje Delija

 

Da podstimo, Crvena zvezda je u prethodna četiri susreta ovogodišnje grupne faze Lige Evrope ostvarila jedan trijumf i za plasman u narednu fazu pulenima trenera Miloša Milojevića neophodni su trijumfi u oba preostala susreta.

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-10917-44509"));

Standings provided by Sofascore

 

 

BONUS VIDEO: