GORE DRUŠTVENE MREŽE: Grobari besni - evo koga su okrivili za kiks protiv Javora!


IZVOR: Republika - 24.10.2022 | 06:37


Veliko iznenađenje priredili su ivanjički fudbaleri u Humskoj.

Foto: Starsport
GORE DRUŠTVENE MREŽE: Grobari besni - evo koga su okrivili za kiks protiv Javora!

U okviru 16. kola srpskog superligaškog karavana ekipa Partizana je na svom stadionu u Humskoj ulici dočekala ivanjički Javor. Na krilima sjajnih rezultata ostvarenih na međunarodnoj sceni u UEFA Ligi konferencija, sve pristalice crno-belih očekivale su da će duel protiv ekipe iz donjeg dela tabele biti rutinski odrađen, ali samim tim razočarenje zbog postignutog još je veće.

Imali su izabranici Gordana Petrića i dva gola prednosti, ali su sve to prokockali u samom finišu susreta, pa je ostvarenih 3:3 značilo povećanje zaostatka za Večitim rivalom koji sada crno-belima ponovo beži sedam bodova.

Očekivano, nakon susreta na društvenim mrežama navijači Partizana iskazali su veliko nezadovoljstvo onime što su njihovi ljubimci prikazali. POGLEDAJ GALERIJU

 

Pristalice crno-belih boja uglavnom ne krive trenera i igrače za kiks u Humskoj, već je njihov bes uglavnom usmeren ka sudisjkoj komisiji i VAR tehnologiji.

Ekipa Partizana nakon susreta sa Javorom i dalje se nalazi na drugoj poziciji tabele Super lige Srbije. Crno-beli su ostvarili skor od deset pobeda, četiri remija i jednog poraza i trenutno imaju sedam bodova manje u odnosu na Crvenu zvezdu.

U narenom kolu ekipu Gordana Petrića očekuje duel sa niškim Radničkim, a pre toga i susret u Ligi konferencija. Partizan u četvrtak 27. oktobra gostuje u Francuskoj ekipi Nice.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1107-42260"));

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO: