Blamaža pred duel Partizana i Kelna, a pride povredio se i NAJBOLJI IGRAČ! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 09.10.2022 | 15:36


Fudbaleri Kelna doživeli su pravu blamažu na gostovanju u Borusiji protiv Mehengladabha! Popularni "jarčevi" popili su pet komada pred dolazak u Beograd na megdan Partizanu u četvrtak od 18 i 45 u okviru Lige konferencija.

Foto: FK Partizan/Sandić Foto
Blamaža pred duel Partizana i Kelna, a pride povredio se i NAJBOLJI IGRAČ! (VIDEO)

Keln je nakon poraza od Partizana (1:0), doživeo neuspeh i u domaćem šampionatu - bilo je 5:2 za Borusiju u devetom kolu Bundeslige.

 

 

Dva gola za domaćina na ovom meču postigli su Bensbaini i Markus Tiram uz jedan pogodak Fridriha. Sa druge strane za Keln pogađali su Kainc i Huseinbašić, a treba napomenuti da se povredio verovatno i najbolji igrač ovog tima Dejan Ljubičić.

Austrijanac je napustio igru u 40. minutu i pod velikim je znakom pitanja za okršaj crno-belih i Kelna u Humskoj u četvrtom kolu grupne faze Lige konferencija.

 

 

Keln je u ovom momentu treći u grupi sa 4 boda, dok je Partizan lider sa 5 sakupljenih bodova. Nica je druga sa takođe 5, a Slovacko na poslednjem mestu.

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-93700-42224"));

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO: