Stolica PROCES vs NOĆ U KELNU! Kako je Ilija mlatio praznu slamu u Humskoj...


IZVOR: Republika - 07.10.2022 | 15:58


Prošao je Partizan kroz turbulentan period od starta nove sezone, ali čini se da je dolazak Gordana Petrića sakupio crno-bele deliće i složio puzle po ukusu Grobara!

Foto: Printscreen/YouTube/ Audio knjige i odabrana predavanja/Starsport/Ilustracija
Stolica PROCES vs NOĆ U KELNU! Kako je Ilija mlatio praznu slamu u Humskoj...

Jun 2022. godine, na klupu Partizana dolazi Ilija Stolica... Došao je sa velikim rečima u Humsku, a napustio klupu crno-belih bez reči. Samo je prošao pokraj korner zastavice nakon ispadanja od AEK-a iz Larnake, pre koga je zakopao Partizan u crnu zemlju i u domaćem šampionatu.

Foto: Starsport

Ilija Stolica

– Potrebno je još malo vremena. Traže se kod nas instant stvari. Novi je trener, novi su i igrači, otišli su mnogi fudbaleri… Moramo da ispoštujemo proces. Žao mi je što je ovako danas tako ispalo – tako je govorio Stolica, aludirajući na knjniževno remek-delo Franca Kafke "Proces".

Bivši trener Partizana je uspeo da za nepuna dva meseca ostavi crno-bele na sedam bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu, a pored toga je klub iz Humske lišio i učešća u Ligi Evrope. Pričao je o procesu, loše podšišanoj travi, a u rukama je imao tim koji je u četvrtak veče pokorio Nemačku. Nažalost, Stolica nije umeo da vodi "parni valjka".

I umesto da sam, kao gospodin, ode nakon Novog Pazara ili AEK-a na Kipru, Stolica je nastavio da spaljuje Partizan, a nakon ispadanja od Kiprana, Ilija je najuren iz Humske.

Foto: Tanjug/AP

Gordan Petrić

Na njegovo mesto došao je Gordan Petrić. Onako ležerno, poput šah partije na Kalemegdanu, Petrić je za tili čas oživeo Partizan koga je Stolica "ubio" i vratio crno-bele na šampionski kolosek.

Noć u Kelnu je potvrda je pravog Partizana, a "grobari" su tek sada svesni koliko su priče o procesima i sistemima mrtvo slovo na papiru. Jer, ko zna zna, a ko ne zna, on vrti istu priču kako bi zaludeo i ono malo normalnih ljubitelja fudbala u ovoj zemlji.

BONUS VIDEO: