SVI UZ ORLOVE: Večerašnji meč iz Osla može se pratiti na dve televizije!


IZVOR: Republika - 27.09.2022 | 07:38


Sve je spremno za odlučujuću bitku.

Foto: Starsport
SVI UZ ORLOVE: Večerašnji meč iz Osla može se pratiti na dve televizije!

Fudbalska reprezentacija Srbije pre tri dana savladala je na najvećem srpskom stadionu selekciju Švedske sa ubedljivih 4:1 čime je otovrila put ka prvom mestu u grupi druge lige UEFA Lige nacija, a samim tim i lakšem žrebu za predstojeće kvalifikacije za evropsku fudbalsku smotru.

Puleni selektora Dragana Stojkovića večeras u Oslu na "Uleval" stadionu biju odsudnu bitku, a sasvim je jasno da će srpska sportaka javnost biti uz svoje ljubimce i pružiti im podršku kako bi ostvarili ono što zajednički želimo.

Prenos susret između Norveške i Srbije biće emitovan na dve televizije. Sa početkom od 20.45 časova ljubitelji fudbala i sporta uopšte u Srbiji će navedeni meč moći da prate na prvom programu Radio televizije Srbije, kao i na kanalu TV Arena sport Premium 1.

Da podsetimo, eventualnom pobedom naši reprezentativci će obezbediti plasman u elitni rang UEFA Lige nacija, a istovremeno bi sebi obezbedili dodatnu priliku da se putem baraža nađu na Evropskom prvenstvu ukoliko to kroz kvalifikacioni ciklus ne budu uspeli da obezbede.

 

Standings provided by SofaScore

 

 

BONUS VIDEO: