BEZ POZIVA OD SELEKTORA: Piksi NE RAČUNA na ljubimca DELIJA!


IZVOR: Republika - 19.09.2022 | 11:47


Dragan Stojković Piksi održao je danas konferenciju za medije, gde je objasnio zašto računa ili ne računa na pojedine fudbalere.

Foto: Starsport
BEZ POZIVA OD SELEKTORA: Piksi NE RAČUNA na ljubimca DELIJA!

Jedan od onih koji se nisu našli na spisku jeste Mihailo Ristić, nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde. Momak koji je četiri sezone nosio dres Monpeljea, a ove godine je prešao u portugalsku Benfiku kao slobodan igrač. Ipak, tu ne dobija šansu, što je i glavni razlog njegovog nepozivanja po rečima selektora.

Foto: Starsport

Selektor "Orlova"

Odlično poznajemo njegove karkteristike kao igrača i čoveka, ali u periodu koji je iza nas odigrao je samo jedan minut. I juče osam. Tako da minutaža, neigranje, to je razlog što ga nema, ali to nije ništa definitivno niti lično. A imamo dovoljan broj igrača na tim pozicijama da je odluka u ovom momentu logična, izjavio je Dragan Stojković Piksi.

Ristić, koji primarno igra na poziciji levog beka, je naišao na ozbiljnu konkurenciji u Portugalu, pošto je startni levi bek Alehandro Grimaldo, izdanak Barselonine omladinske škole. Ristić je odigrao do sada igrao protiv Boaviste, kada je ušao u igru minut do kraja, kao i juče protiv Maritima, kada je na teren kročio u 80. minutu susreta.

BONUS VIDEO