MLADO KRILO JOŠ VAGA ČIJI ĆE NACIONALNI DRES NOSITI U BUDUĆNOSTI: Borjan me gura da igram za Kanadu, a ne za Srbiju


IZVOR: R. V. B. - 03.09.2022 | 04:40


Crvena zvezda i Partizan dobili su posle 168. večitog derbija dan više za odmor pred 10. kolo Superlige, u kojem će crveno-beli sutra ugostiti TSC (20.00), a "parni valjak" dva sata ranije gostovati Kolubari.

Foto: Starsport
MLADO KRILO JOŠ VAGA ČIJI ĆE NACIONALNI DRES NOSITI U BUDUĆNOSTI: Borjan me gura da igram za Kanadu, a ne za Srbiju

I dok s Marakane smiruju situaciju tvrdnjama da radilica tima Mirko Ivanić nije teže povređen, kako je prvobitno obelodanjeno, te da će uskoro biti u pogonu, možda i za duel s Monakom na startu Lige Evrope u četvrtak, javnost je zapalio njihov mladi krilni igrač Stefan Mitrović. On je otkrio da još nije odlučio za koju će seniorsku reprezentaciju igrati, a vaga između rodne Srbije, čije je mlađe kategorije prošao, i Kanade, u kojoj je proveo detinjstvo i koja ga zove pod svoje okrilje jer ima njihov pasoš. Prste u odluku pokušava da uplete i golman crveno-belih Milan Borjan.

Foto: Starsport

Milan Borjan

- Nisam napravio konačnu odluku. Trenutno igram za mladu reprezentaciju Srbije, ali je Kanada veoma zainteresovana. Borjan gura za Kanadu više, mada nisam odlučio, teško je prelomiti. Moraću uskoro to da učinim - rekao je Mitrović za Arena sport, a onda se osvrnuo na svoj prvi večiti derbi:


- Stvarno je drugačije. Ovde se više igra na čvrstinu i agresivnost. Nismo zadovoljni s bodom jer smo se nadali da ćemo osvojiti tri, ali dugo je prvenstvo. Idemo dalje. Probali smo na kontre da napadnemo protivnika, ali igra je bila veoma čvrsta. Bilo je dosta teško.

Superliga

10. kolo

SUBOTA


Radnički N. - Mladost GAT 18.00

Spartak - Napredak 20.00

NEDELJA

Kolubara - Partizan 18.00

Vojvodina - Voždovac 18.00

C. zvezda - TSC 20.00

PONEDELJAK

Radnički 1923 - Novi Pazar 16.00

Mladost - Javor 18.00

Radnik - Čukarički 18.00

Tabela: C. zvezda 19, Novi Pazar 18, Voždovac 17, Vojvodina 16, TSC 16, Čukarički 16...

BONUS VIDEO: