Da li je baš ON pravo lice za Dekijevog naslednika? Upoznajte Zvezdinog čoveka sa slušalicom!


IZVOR: Republika - 26.08.2022 | 14:49


Miloš Milojević je novi strateg Crvene zvezde.

Foto: Starsport/Ilustracija
Da li je baš ON pravo lice za Dekijevog naslednika? Upoznajte Zvezdinog čoveka sa slušalicom!

Reč je o stručnjaku koji je dobro upoznat sa radom Crvene zvezde, s obzirom na to da je bio pomoćnik Dejanu Stankoviću u periodu od 2019. do 2021. godine, a sada će ga naslediti na klupi srpskog šampiona. Punu afirmaciju je stekao kada je švedski Mjalbi uveo iz treće u prvu ligu, posle čega je i stigao u Zvezdu kao pomoćni trener. Trenersku karijeru je započeo u Vikingu, a na Islandu je radio još u Breidabliku. Po odlasku iz Zvezde, predvodio je švedski Hamarbi i Malme.  

Foto: FK Crvena zvezda

Miloš Milojević

Kao asistent u Crvenoj zvezdi osvojio je dve titule i kup, dok je sa Malmeom osvojio kup Švedske. Miloš Milojević je dete Crvene zvezde, ponikao je u omladinskoj školi crveno-belih, a potom je nastupao za brojne klubove širom Evrope.

On je javnosti zapao za oko po slušalicama koje je stalno nosio na klupi sedeći pored bivšeg strega Zvezde Dejana Stankovića:

- Nosim ih zbog Spideo sistema koji koristimo kada igramo na Marakani ili u Evropi i komunikacije sa našim analitičarem Vićencom Sasom. Spideo sistem predstavlja lajv monitoring utakmice. U svakom momentu možete da gledate meč iz svih perspektiva i tako pratite dešavanja na terenu. Putem slušalica komuniciram sa Vićencom, koji sedi na tribinama i odatle ukazuje na ono što uoči. Uglavnom na nešto što smo prevideli, ako se pojavio određeni problem u igri i slično. Nekada se desi da me zove više puta tokom utakmice, a nekada ne pozove ni po tri meča- rekao je Milojević svojevremeno za "Sport klub".

Foto: Starsport

Miloš Milojević

 

Zvanična promocija Miloša Milojevića biće održana u subotu u 13 časova, a on će voditi tim u meču protiv Javora koji se igra u 20:30

BONUS VIDEO: