GVARDIOLA BIO NA IVICI PONORA: Njukasl ne može biti zadovoljan remijem sa šampionom! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 21.08.2022 | 17:43


Još jednom se pokazalo da je engleska Premijer liga u ovom momentu najinteresantnije fudbalsko takmičenje na planeti.

Foto: Tanjug/AP
GVARDIOLA BIO NA IVICI PONORA: Njukasl ne može biti zadovoljan remijem sa šampionom! (FOTO GALERIJA)

Meč 3. kola elitnog ranga engleskog fudbala koji je odigran na "Sent Džejms Parku" doneo je sve ono što svaki ljubitelj ove igre može očekivati. 

Fudbaleri Njukasla i Mančester sitija omogućili su navijačima širom planete da uživaju u golovima, neizvesnosti, preokretima, sjajnim potezima, a čini se da šampion na kraju mora biti više nego zadovoljan osvojenim bodom.

Puleni trenera Pepa Gvardiole poveli su već u 5. minutu susreta, a mrežu crno-belih zatresao je Gundogan. Činilo se u tom momentu da će Mančester siti rutinski stići i do trećeg uzastopnog trijumfa na startu nove sezone, ali... POGLEDAJ GALERIJU

 

Do kraja prvog perioda igre crno-beli su uspeli da stignu do potpunog preokreta golovima Miguela Almirona u 28. i Kaluma Vilsona jedanaest minuta kasnije.

Kada je u 54. minutu susreta Tripije povisio na 3:1, činilo se da spasa "Građanima" nema.

Međutim, na scenu stupaju Erling Haland i Bernardo Silva koji za svega četiri minuta uspevaju da dovedu utakmicu u rezultatski egal, a ispostaviće se da je to bio i konačni rezultat susreta - 3:3.

Nakon ovog meča ekipa Mančester sitija je prepustila lidersku poziciju Arsenalu i sada sa sedam osvojenih bodova dele pozicije od 2. do 5. mestra sa ekipama Totenhema, Lidsa i Brajtona. Sa druge strane Njukasl je trenutno šestoplasiran sa pet osvojenih bodova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

BONUS VIDEO: