Terzićeva velika želja napustila Rusiju: Zvezda ga nije POTPISALA, kapiten se seli kod Balotelija (FOTO)


IZVOR: Republika - 16.08.2022 | 07:47


Naredna destinacija za iskusnog napadača je turska Superliga.

Foto: FK Crvena zvezda
Terzićeva velika želja napustila Rusiju: Zvezda ga nije POTPISALA, kapiten se seli kod Balotelija (FOTO)

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde pred početak letnjeg prelaznog roka aktivirao je "bombu" rečima da želi da angažuje Artjoma Dzjubu (33), tadašnjeg kapitena Zenita.

Foto: Starsport

Artjom Dzjuba

Ipak, do transfera na kraju nije došlo, iako se pregovarao, a iskusni napadač u julu ove godine postao je slobodan igrač i rastao se sa klubom iz Sankt Peterburga.

Ruski "Čempionat" prenosi da je rođeni Moskovljanin izabrao novi tim, a seli se u Tursku, i u ofanzivi ćemo gledati Marija Balotelija i njega.

Foto: Tanjug/AP

Mario Baloteli

U pitanju je Adana Demirspor, koju sa klupe vodi Vićenco Montela, a prošle sezone bli su deveti u Superligi.

 

 

U ovoj ekipi nalaze se neka poznata imena poput Jaroslava Rakitskog, reprezentativca Ukrajine, kapitena Gokhana Inlera, osvajača Premijer lige sa Lesterom, Birkira Bjarnasona i Brita Asombalonge, koji imaju iskustvo iz elitnog ranga engleskog fudbala, Marokanca Junesa Belhande i zamenika kapitena Bendžamina Stambulija koji je igrao za PSŽ.

Foto: Tanjug/AP

Artjom Dzjuba u dresu Zenita sa kapitenskom trakom

Podsetimo, Artjom je u Zenitu odigrao 249 utakmica, dao 109 golova i osvojio deset trofeja, a zanimljivo četiri godine zaredom bio je šampion države.

Dzjuba je aktuelni kapiten reprezentacije Rusije, debitovao je 2011. godine i do sada je upisao 30 pogodaka na 55 nastupa.

BONUS VIDEO