Deki, poruči Kangi da probuši Makabi! Da li je ovo slaba tačka Haife? Meč na Kipru je sve rekao! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 10.08.2022 | 08:44


Bliži se dvomeč između Crvene zvezde i Makabija iz Haife u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a prvi meč je zakazan za 16. avgust od 21 čas kada će Izraelci biti domaćini.

Foto: Starsport
Deki, poruči Kangi da probuši Makabi! Da li je ovo slaba tačka Haife? Meč na Kipru je sve rekao! (VIDEO)

Zvezda je u dvomeču pregazila Pjunik sa 7:0 u ukupnom skoru (5:0 u Beogradu, 2:0 u Jerevanu) i na dominantan način došla do plej-ofa faze kvalifikacija.

Sa druge strane Makabi je u prvom meču preagzio Apolon sa 4:0, ali je u revanšu poražen rezultatom 2:0. Ipak, dovoljno da se Izraelci plasiraju dalje.

Upravo je revanš meč odigran u utorak veče na Kipru rekao dosta, pošto je Makabi pokazao ozbiljne nedostatke kada je reč o defanzivi.

Naime, fudbaleri Haife su primilli dva gotovo identična gola, sobodno možemo reći i naivna. Nako prekida, Ongenda je posle loše intervencije odbrane Makabija "odapeo" udarac sa nekih 20-ak metara, a golman Haife Koen pokazao je da ima problema sa šutevima iz daljine. Loše je procenio let lopte i Apolon je poveo.

Nedugo nakon toga novi prekid i novi gol Apolona. Ovoga puta iz daljine je šutirao Kol, a Koen je ponovo pao na testu.

Crvena zvezda u svojim redovima ima fudbalere koji poseduju snažan udarac, a jedan od njih je i Gelor Kanga. Gabonac je cepao mreže i sa preko 25 metara, a gol protiv Krasnodara bio je za almanahe. Dakle, na Dekiju Stankoviću je da sagleda sve mane Makabija i poruči Kangi u svom stilu: "Majstore, samo rokaj, naši su".

BONUS VIDEO: