ŠEIK SPASAVA PARTIZAN! U Humsku stižu MILIONI EVRA!


IZVOR: Republika - 09.08.2022 | 16:42


U jeku velike finansijske krize, milioni stižu u Humsku!

Foto: Starsport/Ilustracija
ŠEIK SPASAVA PARTIZAN! U Humsku stižu MILIONI EVRA!

Vlasnik Almerije Turki al-Šeik potvrdio je da će španski klub uskoro prodati napadača Umara Sadika. To je sjajna vest za Partizan koji čeka transfer Nigerijca jer mu pripadaju procenti od zarade, po nekima deset, a po drugima između 30 i 40 odsto.

Razlog zbog kojeg Sadik nije pošao sa nama na pripreme je taj što je blizu prodaje. Plašili smo se da bi potencijalna povreda otežala taj proces. Pregovori su u rukama Mohameda el-Asija. Dao sam mu zeleno svetlo da završi posao - objasnio je Al-Šeik.

Foto: Starsport

Sadik na korak od Viljareala

Spekuliše se da će Nigerijac preći u Viljareal, tim koji je minule sezone igrao polufinale Lige šampiona, a obeštećenje bi moglo da dostigne čak 30 miliona evra.

Hrvatski mediji su u međuvremenu otkrili da je Sadik mogao da završii u Hajduk Splitu, umesto u Humskoj, ali su crno-beli 2019. godine bili brži i konkretniji od "bilih".

Podsetimo, nigerijski reprezentativac je za dve sezone na Pirinejima postigao 41 gol, dodao je i 19 asistencija, a videćemo da li će svoju sjajnu seriju nastavitii i u opremi "žute podmornice".

BONUS VIDEO