BORJAN RAZGALIO DELIJE: Želimo polufinale, finale Lige šampiona ili Lige Evrope! (VIDEO/FOTO)


IZVOR: Republika - 27.07.2022 | 14:05


Kapiten i golman Crvene zvezde produžio ugovor do 30. juna 2026. godine, a potom istakao da veruje da sa crveno-belima može sve.

Foto: FK Crvena zvezda
BORJAN RAZGALIO DELIJE: Želimo polufinale, finale Lige šampiona ili Lige Evrope! (VIDEO/FOTO)

Ono što je portal Republika.rs ekskluzivno najavio 19. maja 2022. godine, danas je dobilo zvaničnu potvrdu Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Milan Borjan (34), golman i kapiten crveno-belih ostaće na Marakani do kraja karijere pošto je potpisao novi ugovor do 30. juna 2026. godine u uživo programu klupske televizije.

Foto: FK Crvena zvezda

Potpis - Milan Borjan i Svetozar Mijailović

Reprezentativac Kanade bio je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportsko direktora Mitra Mrkele.

Zanimljivo da je momak iz Knina najavio da mu nova saradnja koja ističe za četiri godine, možda neće biti poslednja sa nekadašnjim evropskim i svetskim šampionom.

Foto: FK Crvena zvezda

Mitar Mrkela - Milan Borjan i Svetozar Mijailović

- Velika čast je produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo je jedna velika porodica, moja druga kuća. Čast mi je da mogu da budem još četiri godine ovde, a Bože zdravlja i posle toga. Imam još veću želju i ambiciju, da ostvarimo još bolje rezultate. Iza nas su titule, rezultati, koeficijent, dve Lige šampiona, tri Lige Evrope. To je zasluga celog kluba, svi zajedno smo doprineli tome. Zvezda raste iz dana u dan, vratili smo je tamo gde joj je mesto. Sada želimo neko polufinale, finale Lige šampiona ili Lige Evrope. Treba verovati u to, ja uvek verujem - rekao je Borjan za klupsku televiziju.

Ako govorimo o brojkama, ukoliko ostane do kraja ugovora, iskusni čuvar mreže po broju utakmica i stažu biće rame uz rame sa najvećim legendama Crvene zvezde.

- Biti u takvom društvu je zaista neverovatno, nikada nisam ni pomislio da ću to nekad uraditi. Čast i privilegija, ovo je moja druga kuća, presrećan sam što mi svi u klubu tako veruju. Sad treba da idemo napred, osvajamo titule i igramo grupne faze evropskih takmičenja. Sve zavisi od zdravlja, nadam se da ću i posle ovog ugovora ostati u Crvenoj zvezdi - zaključio je golman i kapiten crveno-belih.

BONUS VIDEO