Kostić se seli u Englesku? Ajntraht dobio zvaničnu ponudu za Srbina!


IZVOR: Republika - 22.07.2022 | 10:04


Kragujevčanin bi mogao karijeru da nastavi u Premijer ligi.

Foto: Starsport
Kostić se seli u Englesku? Ajntraht dobio zvaničnu ponudu za Srbina!

Reprezentativac Srbije Filip Kostić nije ovog leta pojačao Juventus, iako su dobro obavešteni izvori tvdrili da je samo pitanje trenutka kada će se transfer ozvaničiti.

Nakon što mu je taj posao propao, činilo se da će 29-godišnji as ostati u Ajntrahtu iz Frankfurta, ali sada stižu nove informacije u vezi njega.

Naime, britanski "Gardijan" je objavio da je Vest Hem poslao zvaničnu ponudu za Kostića, što su potvrdili i iz tabora "Čekićara", jedino se ne zna o kojoj sumi je reč.

S obzirom na to da Kostiću aktuelni ugovor sa Ajntrahtom ističe za godinu dana i da je nemački klub Juventusu prethodno tražio 20.000.000 evra, ukoliko je ponuda iz Londona jednaka toj, lako se može desiti da Srbin promeni sredinu.

Ipak, stvar koja Vest Hemu ne ide na ruku je ta što će klub u sezoni koja polako počinje igrati Ligu konferencija, dok će sa Ajntrahtom Kostić imati priliku da debituje u Ligi šampiona.

Kostić je karijeru započeo u Radničkom 1923 iz rodnog Kragujevca, pa je prešao u Groningen, a u Nemačkoj živi već osam godina i tu je nastupao za Štutgart, Hamburg i Ajntraht.

Za reprezentaciju Srbije je na 48 utakmica dao tri gola, a imao je i devet asistencija.

BONUS VIDEO