TIM ZA POBEDE: Kladionica Soccerbet i FK Partizan nastavljaju zajedno!


IZVOR: Republika - 14.07.2022 | 12:26


Već dugi niz godina Kladionica SOCCERBET stoji rame uz rame sa Fudbalskim klubom Partizan. Od prvog dana je ta saradnja na obostrano zadovoljstvo i radost.

Foto: fkpartizan
TIM ZA POBEDE: Kladionica Soccerbet i FK Partizan nastavljaju zajedno!

Nadamo se da ćemo u narednom periodu ponosno stajati na vrhu, kao jedan od lidera regiona u priređivanju igara na sreću i kao jedan od najvećih klubova Balkana i Evrope. Ugovor o novoj saradnji potpisan je na naredne tri godine, do 1. jula 2025. godine.

U novu sezonu ulazimo zajedno i sa najvećim ambicijama – da Partizan osvoji sve u domaćim okvirima, a i da se u Evropi ponosno vije crno-bela zastava. Od ove sezone postoji i jedna novina, a to je da će na dresu ponosno stajati i ime Kladionice SOCCERBET. Kako u ligi i kupu, tako i na evropskim utakmicama koje će Partizan igrati.

Foto: fkpartizan

Soccerbet i Partizan nastavljaju zajedno

Verujemo da smo predodređeni jedni na druge. Naša društvena odgovornost je da pomognemo sportu i sportistima i zato smo ponosni i srećni što nastavljamo saradnju sa Fudbalskim klubom Partizan.

- SOCCERBET živi od sporta i za sport, a izuzetno mi je drago što pomažemo Fudbalskom klubu Partizan. Želimo da vidimo što više uspeha crno-belih ne samo u domaćim okvirima, već i na međunarodnoj sceni. Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspeli da produžimo sada već tradicionalnu saradnju sa Partizanom i zvanično pomognemo u ostvarivanju vrhunskih rezultata – poručio je Draženko Ruljić, direktor Kladionice SOCCERBET.

FK Partizan i Kladionica SOCCERBET nastavljaju zajedno, jer pravi igrači su uvek na pravom mestu.

BONUS VIDEO