Stanković doneo odluku: Poker igrača nije LICENCIRAN za novu sezonu!


IZVOR: Republika - 08.07.2022 | 15:39


Trener Crvene zvezde ne računa na po jednog golmana, štopera, ofanzivnog krilnog igrača i napadača.

Foto: Starsport
Stanković doneo odluku: Poker igrača nije LICENCIRAN za novu sezonu!

Fudbaleri Crvene zvezde na startu nove sezone Mozzart Superlige Srbije dočekuju niški Radnički od 20 časova na Marakani. 

Trener Dejan Stanković doneo je odluku da deo crveno-belih ove sezone u nacionalnom prvenstvu ne budu jedan golman, štoper, ofanzivni krilni igrač i napadač.

Preznije, za Mozzart Superligu Srbije među 27 fudbalera nisu licencirani čuvar mreže Miloš Gordić, kao i igrači u polju Vuk Bogdanović, Aksel Bakajoko i Rišairo Živković.

Foto: FK Crvena zvezda

Vuk Bogdanović

Kada je reč o prvoj dvojici pomenutoj, realno je da se obojica presele negde na pozajmicu, a oko Gordića se spominjao Spartak iz Subotice, dok za pridošlicu ovog leta iz Rada nema informacija gde bi mogao da ode na kaljenje.

Foto: Starsport

Miloš Gordić

Kada govorimo o Akselu Bakajoku, on je stanovnik Beograda postao u decembru 2020. godine, potpisao ugovor na tri i po godine i odigrao samo pet utakmica u svim takmičenjima. 

Francuz je napravio i jedan problem pošto je zimus posle priprema u Antaliji odlučio da odbije pozajmicu u Novi Pazar i od tada je trenirao odvojeno sa ekipom.

Foto: Starsport

Aksel Bakajoko

Očekuje se da nekadašnji evropski i svetski prvak i Parižanin uskoro dogovore sporazumni raskid saradnje.

Sa druge strane, Rišairo Živković je stigao u prestonicu Srbije prošle godine u letnjem prelaznom roku, ali je dao samo jedan gol na 14 utakmica.

Foto: Starsport

Rišairo Živković

Momak rođen u Holandiji, čija je majka Srpkinja, a otac iz Kurasaa imao je i mali bljesak na nedavnim pripremama u Sloveniji kada je sa dva gola protiv Brava (2:1) bio najzaslužniji za preokret i pobedu.

BONUS VIDEO