Dvojica IN, jedan OUT: Partizan kompletira roster za predstojeću sezonu!


IZVOR: Republika - 28.06.2022 | 06:33


Pripreme srpskog fudbalskog vicešampiona u punom su jeku.

Foto: Andrej Kosić
Dvojica IN, jedan OUT: Partizan kompletira roster za predstojeću sezonu!

Nije mnogo ostalo vremena do starta nove sezone. Izabranici trenera Ilije Stolice polako bruse formu za ono što ih očekuje od 9. jula kada će u prvom susretu superligaškog karavana za sezonu 2022/23 gostovati u Ivanjici novom članu srpske fudbalske elite, ekipi Javora.

Međutim, trener Partizana i dalje nema na raspolaganju kompletan igrački kadar, što svakako predstavlja veliki problem u tempiranju forme.

Kako portal "Republika.rs" nezvanično saznaje, sportski sektor Fudbalskog kluba Partizan uveliko radi na dovođenju još dvojice fudbalera. Obojica bi trebali da imaju ofanzivne karakteristike i njihovim dovođenjem bi se "fudbalska pijaca", barem kada je dovođenje igrača u pitanju, za ekipu iz Humske i zaključila.

Foto: Starsport

Saša Zdjelar - došlo je vreme za rastanak

 

Ipak, ono što u ovom momentu mnogo više brine milionsku armiju pristalica crno-belih boja, jeste činjenica da je odlazak kapitena, Saše Zdjelara, praktično gotova stvar. Dvadesetsedmogodišnji fudbaler koji je leta 2018. godine postao član crno-belih, uskoro bi trebao da razduži klupsku opremu i karijeru nastavi u inostranstvu.

 

BONUS VIDEO: