Na njemu će se Srbija sastati sa Kamerunom: Jedan stadion u Kataru mnoge podseća na ženski polni organ! (FOTO, VIDEO)


IZVOR: Republika - 12.06.2022 | 09:19


Krajem godine srpsku fudbalsku reprezentaciju očekuje najveće ovogodišnje iskušenje, učešće na svetskoj smotri fudbala.

Foto: youtube.com/printscreen
Na njemu će se Srbija sastati sa Kamerunom: Jedan stadion u Kataru mnoge podseća na ženski polni organ! (FOTO, VIDEO)

Od 21. novembra do 18. decembra 2022. godine u Kataru će se održati 22 Svetsko prvenstvo u fudbalu, a ujedno će to biti prvo takmičenje ovakvog tipa koje se održaba u arapskom svetu.

Izabranici selektora Dragana Stojkovića nalaze se u "grupi G" gde će snage odmeriti sa nacionalnim selekcijama Brazila, Kameruna i Švajcarske.

Domaćin se potrudio da učesnike svetske smotre fudbala ugosti na potpuno novim stadionima, ali jedan od njih izaziva posebnu pažnju medija i opšte javnosti.

Foto: Tanjug/AP

Stadion "Al Janub" u Kataru

 

U pitanju je stadion "Al Janub" u Al-Vahri koji mnoge podseća na ženski polni organ. Izgradnja ovog stadiona započeta je 2014. godine, a završen je 2019. Objekat je rađen po projektu Dejme Zahe Hadid koja je imala odgovor na neumesne komentare vezane za navedeni stadion:

- Zaista je sramota što smišljaju takve gluposti. Šta uopšte imaju da kažu? Sve što ima rupu je vagina? To je budalaština - isticala je, sada već pokojna Dejma Zaha Hadid.

Pogledajte i sami i uverite se kako izgleda "sportni" fudbalski objekat:

 

 

Inače na stadionu "Al Janub" srpska fudbalska reprezentacija odigraće meč 2. kola "grupe G" protiv selekcije Kameruna, a meč je na programu 28. novembra sa početkom od 13 časova.

 

BONUS VIDEO: