Viktorijanci slave 15. rođendan!


IZVOR: Republika - 08.06.2022 | 12:40


Ostaće upamćeno da smo sa generacijom 2014 godišta početkom maja ove godine odigrali istorijsku utakmicu sa velikim Interom iz Milana u Udinama i slavili rezultatom 4:2

Foto: Dalibor Aćimović
Viktorijanci slave 15. rođendan!

Viktorija Star sa ponosom podseća brojne prijatelje, navijače, bivše i sadašnje fudbalere da slavi 15 godina od svog osnivanja i početka rada sa igračima najmlađih uzrasta. Uradili smo mnogo za ovu deceniju i po iza nas. 

Prve fudbalske korake napravilo je preko 5.000 igrača zahvaljujući našim trenerima. Trudili smo se da im pre svega usadimo ljubav prema sportu učeći ih u isto vreme pravilima najlepše igre i koliko je za uspeh jednog kolektiva važno znati da poštuješ sebe, saigrača, trenera, pa onda sudije, protivnike i navijače.

Foto: Dalibor Aćimović

Viktorija Star - Inter 2014, pre početka utakmice u Udinama

Radom i disciplinom davali smo dobar primer drugima, a talentom smo dolazili do trofeja i medalja na svakom mestu gde smo se pojavljivali kao takmičari.  Ni sami nismo sigurni da li nas ponosnijim čine pobede u Ligi pretpetlića Fudbalskog saveza Beograda ili pehari sa turnira u zemlji i inostranstvu. I ne želimo da stanemo.

Ostaće upamćeno da smo sa generacijom 2014 godišta početkom maja ove godine odigrali istorijsku utakmicu sa velikim Interom iz Milana u Udinama i slavili rezultatom 4:2. Na jesen su na u planu utakmice sa Bolonjom i Fiorentinom u Italiji.

Foto: Dalibor Aćimović

Viktorijanci sa trenerom i vlasnikom Daliborom Aćimovićem

U sklopu obeležavanja velikog jubileja, pre treninga smo se zasladili tortom u bojama Viktorije Star.

BONUS VIDEO