VELEOBRT U SLUČAJU GOBELJIĆ: Činilo se da je već otpisan, ali se sve promenilo iz korena – delije će imati šta da kažu! Uskoro će sve biti potpuno jasno!


IZVOR: Republika - 02.06.2022 | 11:12


Crvena zvezda je stigla do pete uzastopne šampionske titule, a svalje su upotpunioli i osvajanjem trofeja u nacionalnom kupu.

Foto: Starsport
VELEOBRT U SLUČAJU GOBELJIĆ: Činilo se da je već otpisan, ali se sve promenilo iz korena – delije će imati šta da kažu! Uskoro će sve biti potpuno jasno!

Odmah po okočanju finalnog meča nacionalnog kup takmičenja, svi na našem najvećem stadionu okrenuli su se pripremama za novi sezonu, a pre svega ono što navijače interesuje,  jeste predstojeći prelazni rok tokom kojeg se očekuje da crveno-beli dovedu pojačanja koja će biti garant kako nastavka dominacije u nacionalnim okvirima, tako i iskoraka na Evro sceni.

Još ranije se u medijima spekulisalo ko će sve od aktuelnog rostera tima sa „Marakane“ da napusti stadion „Rajko Mitić“, a jedan od onih koji je već bio viđen da napušta Ljutice Bogdana, jeste i Zvezdin univerzalac Marko Gobeljić.

Pred susret sa Partizanom u finalu nacionalnog kupa, čak je i najavljeno da je upraov ta utakmica, poslednje u kojoj će Gobeljić poneti crveno-beli dres, ali se čini da se neke stvari u psoeldnjem trenutku menjaju.

Foto: Starsport

MArko Gobeljić, nastavlja odiseju u crveno-belom dresu?

 

Kako prenose beogradski mediji, rukovodstvo Crvene zvezde blizu je odluke da dvadesetdevetogodišnjem fudbaleru ponudi novi ugovor, a kako se saznaje sve će biti jasno najkasnije do 12. juna.

Marko Gobeljić je na naš najveći stadion stigao leta 2017. godine iz kruševačkog Napretka, a pre toga je nastupao za kraljevačku Slogu u kojoj je i „fudbalski prohodao“.

Zvezdin, po vokaciji, desni bek, tokom dosadašnje karijere zabeležio je i tri nastupa u dresu sa nacionalnim grbom, a debitovao je septembra 2016. godine kada je naša nacionalna selekcija poražena u prijateljskom susretu od selekcije Katara rezultatom 3:0.

 

BONUS VIDEO: