DONEO ODLUKU: Mbape OTKRIO da zna gde će igrati NAREDNE SEZONE!


IZVOR: Republika - 16.05.2022 | 13:14


Francuski krilni napadač ima opciju da potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom ili da 1. jula dođe u Real Madrid kao slobodan igrač.

Foto: Tanjug/AP
DONEO ODLUKU: Mbape OTKRIO da zna gde će igrati NAREDNE SEZONE!

Kilijan Mbape (22), jedan od najboljih fudbalera današnjice istakao je da odlučio gde će nastaviti karijeru, ali nije otkrio ime kluba.

Krilni napadač Pari Sen Žermena je na svečanosti u Parizu po treći put uzastopno dobio nagradu za najboljeg igrača Lige 1 i poručio da zna čiji će dres nositi naredne sezone.

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape u društvu saigrača iz Pari Sen Žermena

- Želim da uživam u ovoj manifestaciji... Saznaćete veoma brzo. Skoro da je gotovo, moj izbor je napravljen. Moram da poštujem sve strane. I ja sam u žurbi, ali u ovome nisam samo ja. Gotovo je. Nedostaju neki detalji, ali je rešeno. Odluku ću uskoro saopštiti - rekao je Kilijan.

Podsetimo, Kilijanima saradnju sa "svecima" do 31. juna 2022. godine, a oni mu nude novi dvogodišnji ugovor i platu od 50.000.000 evra po sezoni.

Takođe, Mbape bi mogao da postane i najbolji strelac u istoriji kluba pošto je trenutno na koji 169, a prvi je Edinson Kavani sa 31 golom više.

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape i Edinson Kavani

 

- Biti deo ovog kluba je čast i privilegija. Zato sam i insistirao da dođem u Pari Sen Žermen. Hvala PSŽ-u, treneru, saigrčima, svim ljudima koji su bili u senci što su mi pomogli da osvojim ovu nagradu. Ponosni smo na našu desetu titulu, ove godine više nego ikada. Nastavljam svoju priču, nikada nisam zadovoljan, uvek želim više - zaključio je Mbape.

Sa druge strane, u prestonici Španije veruju da je Kilijan novi igrač Reala, jer su mu veće šanse da osvoji dve velike želje - Ligu šampiona i "Zlatnu loptu".

Foto: TwitterPrintscreen/@__PrimeSports

Klijan Mbape u Real Madridu?

Kada govorimo o ponudi Madriđana, to je petogodišnji ugovor vredan 25.000.000 evra po sezoni, ali i bonus od 100.000.000 samo za potpis!

BONUS VIDEO