KAKO PREVAZIĆI NOVONASTALI PROBLEM? Dejana Stankovića već boli glava! Nadao se da će uspeti ovo da izbegne, ali sudbina ispisuje drugačije stranice istorije!


IZVOR: Republika - 02.05.2022 | 06:47


Beogradski crveno-beli slavili su u "srpskoj Atini", ali je trijumf ipak ostavio gorki ukus u ustima.

Foto: Starsport
KAKO PREVAZIĆI NOVONASTALI PROBLEM? Dejana Stankovića već boli glava! Nadao se da će uspeti ovo da izbegne, ali sudbina ispisuje drugačije stranice istorije!

Gotovo rutinski se Crvena zvezda prošetala kroz Novi Sad. Rezultatom 3:0 savladana je Vojvodina, ali trener Dejan Stanković ipak ne može u potpunosti da bude zadovoljan.

Nakon ovog susreta, trener aktuelnog šampiona Srbije i lidera ovosezonske Super lige, u narednom, veoma važnom duelu protiv niškog Radničkog neće moći da računa na veoma važnu polugu svog tima.

Naime, napadač Milan Pavkov je u finišu prvog poluvremena oštro startovao na svog nekadašnjeg saigrača Veljka Simića i sudija mu je sa pravom pokazao javnu opomenu, a veliki probelem je činjenica da je ovo Pavkovu četvrti, akumulirani žuti karton i samim tim po automatizmu mu sledi meč suspenzije.

Milan Pavkov neće moći da istrči na teren stadiona "Rajko Mitić" u narednom prvenstvenom kolu protiv, takođe svog bivšeg kluba, niškog Radničkog, a veliki problem treneru Dejanu Stankoviću predstavlja i činjenica da se zimsko pojačanje Ohi Omoižuanfo ne nalazi u zavidnoj formi.

Ipak, jedna i dobrea vest za sve pristalice crveno-belih stiže iz Ljutice Bogdana. Standardni vezista Mirko Ivanić propustio je duel u Novom Sadu, a kako se saznaje biće spreman već za naredno prvenstveno iskušenje.

 

BONUS VIDEO: