PRETI VOLJENOM KLUBU: Soremna zamka za Partizan!


IZVOR: Republika - 01.05.2022 | 09:25


Kruševac poprište spektakla.

Foto: Starsport
PRETI VOLJENOM KLUBU: Soremna zamka za Partizan!

Fudbaleri Napretka u nedelju uveče dočekuju Partizan u okviru 34. kola Superlige Srbije.

Kruševljani su od početka plej-ofa pretrpeli sva tri poraza, uz gol razliku 0:9, pa trener Zoran Milinković večeras očekuje mnogo više od svojih igrača.

Foto: Starsport

Zoran Kiza Milinković

- Partizan jeste favorit i dalje je u borbi za titulu, ali ja duboko verujem, iako su celog proleća partije naših igrača na nezadovoljavajućem nivou, da će u nedelju biti drugačije, jer ipak su to posebne utakmice. I dalje čekamo pravu reakciju, posebno u odnosu na prethodna dva poraza, od Radničkog i Voždovca, jer ta izdanja su bila ispod svakog kriterijuma Super lige. Zašto je tako, sigurno će biti predmet ozbiljne analize. Bilo kako bilo i uprkos svim kadrovskim problemima, ono što želimo je da pružimo žestok otpor Partizanu, da učinimo utakmicu neizvesnom - rekao je Milinković i dodao:

- Borim se i tražim od igrača da pruže maksimum na terenu, to im je i obaveza i iskreno se nadam da mogu da odigraju utakmicu o kojoj će se pričati u pozitivnom kontekstu, da priušte navijačima sadržajnu i zanimljivu partiju - zaključio je bivši trener Partizana.

BONUS VIDEO: