OGLASIO SE NATHO! Šuška se da se pokačio sa Stanojevićem...


IZVOR: Republika - 27.04.2022 | 15:25


Gorelo je u Humskoj ovog popodneva!

Foto: Starsport
OGLASIO SE NATHO! Šuška se da se pokačio sa Stanojevićem...

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu TSC-a sa 4:1 na stadionu u Humskoj, a jedan od junaka pobede crno-belih bio je Bibras Natho:

 

 

- Bila je jako teška utakmica protiv vrlo dobrog tima, posebno nakon njihovog vođstva i pritiska koji smo imali od publike. Srećan sam što smo reagovali na pravi način, pokazali karakter i što smo se vratili posle 0:1 i pobedili ovaj meč. Naravno, sve dok se ne završi, verovaćemo... Rekao sam to već nekoliko puta, znamo šta je srpski fudbal, ali mi moramo gledati samo nas i uraditi koliko možemo do kraja, i ako uradimo posao koji moramo uraditi, videćemo šta će biti.  Danas je bio problem, jer su bili u školi do tri sata, pa nisu videli, ali sam siguran da im je moja supruga pokazala gol i da su srećni, da su proslavili. Kad se vratim kući skaču na mene, vrište. Nadam se da će biti još pobeda i golova- rekao je Natho nakon meča.

Natho je prilikom proslave gola otrčao ka Milošu Jojiću i na tom putu zaobišao Aleksandra Stanojevića, što je dovoljna sumnja za sukob njega i stratega Partizana.

BONUS VIDEO: