NE IDE BEZ SALETA: Šok za Čukarički!


IZVOR: Republika - 16.04.2022 | 15:18


Lud meč na Banovom Brdu.

Foto: Starsport
NE IDE BEZ SALETA: Šok za Čukarički!

Čukarički je smenio Sašu Ilića posle remija sa Partizanom, a na klupu je stigao Milan Lešnjak.

Ipak, on nije uspeo da debituje pobedom, pošto je TSC slavio na Banovom Brdu rezultatom 3:2.

Gosti iz Bačke Topole poveli su golom Martina Mirčevskog, a istom igraču je zbog ofsajda poništen gol na startu drugog dela zbog ofsajda.

Ubrzo nakon tog poništenog gola stigla je kazna na drugoj strani. Marko Rakonjac je u 51. minutu u kaznenom prostoru izbacio iz igre jednog igrača gostujućeg tima i lako pogodio za 1:1.

Samo dva minuta kasnije TSC je ponovo poveo. Mihajlo Banjac je proigrao Mirčevskog, a on vratio loptu u sredinu šesnaesterca gde je dočekao Ifet Djakovac i poslao je iza leđa golmana Novaka Mićovića.

Čukarički se nije predavao, pa je Rakonjac u 64. minutu postigao svoj drugo gol, on je prvobitno bio poništen zbog ofsajda, ali je VAR preinačio odluku sudija.

Kada je izgledalo da će utakmica biti završena remijem, Đakovac je u 93. minutu iskoristio veliku grešku Mićovića i doneo pobedu svom timu.

Čukarički će u narednom kolu gostovati Partizanu, dok će TSC dočekati Crvenu zvezdu.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-52653-37148"));

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO: